Ζητείται έμπειρος καθηγητής - καθηγήτρια Ιταλικών από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών KOSMOS. Οι  ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία στο κεντρικό κτίριο Ωριγένους 7 ή ηλεκτρονικά στο griva1@otenet.gr.

KOSMOS COOKERY PROJECT (MISS MARIA)

project003Kosmos Cookery Project
Τα Project είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, ειδικά όταν συνδυάζεται με κάτι τόσο διασκεδαστικό όπως το μαγείρεμα.
Ως μέλος των Healthy Little Eaters' fan club, του μεγαλύτερου κινήματος προώθησης υγιεινής ζωής και διατροφής που συστάθηκε και υποστηρίζεται από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, τα Κ.Ξ.Γ. KOSMOS έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμα σπουδών μας διάφορα διαδραστικά projects αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις της κουζίνας και του Super Market μας.
Αυτήν την εβδομάδα, η κ. Maria Zezou και η μαθητές της από την τάξη B Junior ακολούθησαν τον υγιεινό τρόπο διατροφής και έφτιαξαν παρέα marmalade και chocolate mills!

Οι μαθητές όχι μόνο εξασκήθηκαν στην γλώσσα που διδάσκονται (αγγλικά), καθώς τους δόθηκαν οδηγίες στα αγγλικά αλλά και διασκέδασαν αφού δημιούργησαν κάτι υγιεινό και προπάντων νόστιμο!

View the embedded image gallery online at:
http://kosmos-net.gr/ta-nea-mas#sigProId1f940edb4b

Kosmos Cookery Project (Miss Evanthia)

project001Τα Project είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, ειδικά όταν συνδυάζεται με κάτι τόσο διασκεδαστικό όπως το μαγείρεμα.

Ως μέλος των Healthy Little Eaters, του μεγαλύτερου κινήματος προώθησης υγιεινής ζωής και διατροφής που συστάθηκε και υποστηρίζεται από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα, τα Κ.Ξ.Γ. KOSMOS έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμα σπουδών μας διάφορα διαδραστικά projects αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις της κουζίνας και του Super Market μας.

Αυτή την εβδομάδα, η κ. Ευανθία Καλογερίδου και οι μαθητές της από τις τάξεις Α και Β Senior, ασχολήθηκαν δημιουργικά με τον υγιεινό τρόπο διατροφής και ετοίμασαν healthy cupcakes και angry birds toasts.

Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που διδάσκονται (Αγγλικά) οι μαθητές εμπλούτισαν το λεξιλόγιό τους, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα του μαθήματος με έναν ευχάριστο και πρωτότυπο τρόπο!!

View the embedded image gallery online at:
http://kosmos-net.gr/ta-nea-mas#sigProIdf8731fa6c6

Απονομή Πτυχίων 2018

graduation18047Η καθιερωμένη τελετή της απονομής των  Πτυχίων πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας την περασμένη Πέμπτη 29/11  με τη παρουσία των γονέων, μαθητών και καθηγητριών. Ευχόμαστε στους μαθητές μας οι επιτυχίες τους στην απόκτηση αναγνωρισμένων Ξενόγλωσσων πτυχίων να ανοίξει δρόμους για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

View the embedded image gallery online at:
http://kosmos-net.gr/ta-nea-mas#sigProId42b4000425

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

mylos18003Την Κυριακή 2/12 πραγματοποιήθηκε η Εκδρομή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΚΟΣΜΟΣ στο μύλο των Ξωτικών στα
Τρίκαλα. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει ο όμορφος αυτός χώρος, με ποικίλες δραστηριότητες σχετικές με τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και του χρόνου!!!

View the embedded image gallery online at:
http://kosmos-net.gr/ta-nea-mas#sigProId1970417df8

Happy Halloween!!!

halloween003Με πρωτότυπες δημιουργίες, πολύ παιχνίδι και γέλιο γιορτάζουμε το Halloween στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών KOSMOS!!!
Το Halloween γιορτάζεται πάντα τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομαχτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).

Happy Halloween everyone!!!

View the embedded image gallery online at:
http://kosmos-net.gr/ta-nea-mas#sigProId67cd05f5d2